Pozdravna stran

Mladinski center deluje v okviru Centra za socialno delo Tržič. Je socialno preventivni program, ki nudi psihosocialno pomoč otrokom, mladostnikom, mladim in njihovim staršem, ki se v svojem življenju soočajo z različnimi težavami in zaradi svoje stiske potrebujejo podporo in pomoč.

Med tednom naš program omogoča otrokom in mladostnikom kvalitetno preživljanje prostega časa. Tako nudimo pomoč pri učenju in različne aktivnosti. Občasno organiziramo razne dodatne delavnice, izlete, pohode in predavanja.

V svoje prostore vabimo vse otroke in mladostnike, stare od 6 do 26 let iz občine Tržič. Na voljo smo vam vsak delavnik med 8:00 in 18:00, medtem, ko program poteka od 10:00 do 16:00 oz. od 16:00 do 18:00, poteka individualno delo in različne skupine v dogovoru s strokovnimi delavci.

Vsi zainteresirani nas lahko obiščete sami ali skupaj s starši. Seznanili vas bomo z vsemi potrebnimi informacijami. Pogoj za vključitev je sklenjen dogovor s starši (za otroke do 18 let) oz. s posamezniki, ki so starejši od 18 let.

Lepo vabljeni!

Sodelavci Mladinskega centra Tržič

logo

 • Lokacija
  Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim branjem po strani se strinjate z uporabo le teh! Več…

 • Center za socialno delo Tržič
  Usnjarska ulica 3
  4290 Tržič

  Kontakt:
  Tel.: (04) 5971 200
  Fax: (04) 5971 201

  Elektronska pošta: gpcsd.trzic@gov.si